Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte Gandvik 5 mars

22 JAN 2018 10:44
Måndag 5 mars kl 18.30 håller IK Gandvik sitt 91:a årsmöte. Lokalen är Sparbankens samlingslokal, ingång från Skaraborgsgatan. Klubben bjuder på förtäring. Välkomna!
  • Uppdaterad: 22 JAN 2018 11:00

Det 90:e verksamhetsåret är till ända - dax att lägga det till handlingarna! Hoppas att ni är många som har möjligheten att komma på årsmötet - vore kul om flera av de yngre dök upp också!
Föreningskunskap och hur det går till på ett årsmöte är faktiskt en del av att lära sig hur man kan påverka och hur demokrati fungerar.

Det har varit ett aktivit och händelserikt år som alltid. Vi kan vara stolta över vår lilla föreningen! Det största är nog ändå att vi med vår fina bredd blev 3:a i mesta klubb i Västergötlands OF:s "Team Sportia Leauge"

Vi har arrangerat allt i från egna träningar, stavgång, POL-träningar, kretsarrangemang till Häxjakt och Sommarlandssprinten. Klubben medlemmar har varit aktiva både högt o lågt på alla möjliga ställen. Vi var ett stort gäng som var i Arvika på O-Ringen bl a. Vi var nästan 70 st på årets Akronmatch som arrangeras nästan på klubben 90-årsdag (Vi vann!)

Vi har haft flera som åkte skidtävlingar för klubben.

Finns många fler saker att nämna men stort tack till alla som under 2017 gjorde stora som små insater för klubben!

I foajen till gamla idrottshallen finns en utställning av de första vandringsprisen från Häxjakten. fantastiska skapelser som förställer "Häxor" formade av olika trädgrenar. Dessa delades ut till den som hade bäst sammanlagd poäng efter tre år. Lennart Karlsson har letat reda på dessa och fått "hem" nästan alla. Det är Skaras Idrottshistoriska sällskap som kommer fövalta Häxorna framöver.
 
Ses på årsmötet (Även om du skulle vara lite stel efter ev Vasalopp)!

Skribent: Magnus Södervall
Epost: This is a mailto link

 


 

SISU_Webb_Banner_250X190_samverkan

 

aktivaskara-logotyp-original_2014 liten


  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 0511-27126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info