Hoppa till sidans innehåll

Bahco inställt - alternativ planeras

01 SEP 2015 13:00
Vår prioriterade tävlingshelg, Bahco Cup i Lidköping, den 19-20/9 har dessvärre ställts in av arrangören. Gandvik undersöker nu möjligheterna till en alternativ orienteringsaktivitet på söndagen den 20/9 och därutöver finns fler tävlingstillfällen.
  • Skapad: 01 SEP 2015 13:00

Bahco Cup 19-20/9 ställs dessvärre in pga strul med markägarna. Men vi misströstar inte, det finns många fullgoda alternativ till att springa orienteringstävlingar. Under kommande två helger hålls nedanstående fyra tävlingar. Välj den/de som passar er och håll utkik efter avresetider. Vill du/ni springa i tävlingsklass meddelar ni klubbledarna senast en vecka före. Men det går alltid att anmäla sig på plats.

5/9 Sprint DM i Trollhättan och sista deltävlingen i Team Sportia League
6/9 Lång DM i Trollhättan

12/9 Medeldistans, "Öka farta" Tidaholm
13/9 Medeldistans, "Håll farta", Mullsjö

För er som varit inriktade på en orienteringshelg i Lidköping 19-20/9 kan det vara läge att fortsatt hålla den 20/9 bokad för orientering. Arbete pågår för att få till en alternativ orienteringsaktivitet på söndagsförmiddagen, nu när Bahco blivit instält. 

Därefter följer ett gäng andra tävlingar/event som vi får lov att återkomma till.
En vanlig, men stor och bra, tävling är Hjortsöndagen, 27/9 i Alingsås. Sedan följer 25-manna & Daladubbeln i oktober och O-Event i november.

Skribent: Magnus Sundmark

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info