Hoppa till sidans innehåll

Beställ nya Gandvikskläder före 31/3

13 MAR 2013 20:52
De nya Gandvikskläderna är äntligen klara för beställning. Alla beställer sina egna kläder via leverantörens webshop. Läs mer om hur det funkar här nedan.
  • Skapad: 13 MAR 2013 20:52

Vår klubbkollektion finns på

www.teamorder.se

användarnamn: ikgandvik
lösen: ikgan127

och det är där du gör din beställning!

Men också i liten variant som PDF här. Notera att det också finns en väst.

Det finns en hel del varianter att välja mellan men det som klubben valt att subventionera och prissänka rejält är tävlingströjor och träningsoverallen. Extra nedsatt är priserna för barn där exempelvis tävlingströjan endast kostar 100 kr.

Alla beställer sina egna kläder!
Alla måste göra sin egna beställning vi länken ovan, även de som provade ut storlekar via provkollektionen vi hade här i december. Men för att ni ska veta vad det var för storlek ni skulle ha har vi sammanställt formuläret vilket presenteras nedan.

Utprovade storlekar under december

För er som inte provade ut någon storlek men ändå vill beställa, går det ju bra att kolla på listan och hitta någon jämnstor och se vad de beställt. 

Leverans
När du beställt dina kläder och betalat via hemsidan, så kommer dina kläder att levereras direkt hem till dig på den adress du angivit. Leveranstiden kommer emellertid att räknas från den 31/3 då vår inköpssida stänger, vilket gör att det kan dröja något innan det blir dags att glida i de nya trikåerna.

Frågor kring allt som rör detta läggs med fördel i kommenters fältet nedan så kan Ingrid som fixat med allt det här svara till alla på en gång. 

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info