Hoppa till sidans innehåll

En härlig, intensiv vinter väntar

18 OKT 2010 18:57
Det är mycket som är på gång nu! Inom ett par veckor har vi haft samverkans möte med Skaraborgsklubbarna, eget klubbmöte med funktionärsval, Skaraborg By night har dragit igång och våra egna vinterträningar kommer också igång snart, och där väntas en del nyheter.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

Träningsupplägget för vintern ser på skissen ut som följer:
Det kommer att bli en ny klubbträning i vinter som förläggs på tisdagar. Varannan onsdag planeras det för träning och lärgrupp (studiecirkel). Varannan tosdag kommer det bli Skaraborg By Night och varje fredag Innebandy på Djäkneskolan. På Söndagar kör vi traditionsenligt långpass.

Vidare har vi ju ett par årliga event som närmar sig också, tänker närmast på luciafesten och skinkorienteringen i början av december samt Skidlägret i Harsa efter nyår.

Förutom ovan nämnda aktiviteter kommer Gandvik även att delta på Västergötlands OFs inspirationsdag för föreningar den 27/11 och på den planerade utbildningshelgen 29-30 januari.

Dessutom bjuder Svenska Orienteringsförbundet in till Tävlingskonvent i Skövde helgen före dvs, den 22-23 januari. Det är ju intressant!

Mer detaljer om respektive aktivitet kommer succesivt ut här på hemsidan, så håll koll.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info