Hoppa till sidans innehåll

Full aktivitet året ut!

23 OKT 2012 08:17
Orienteringssäsongen är i det närmaste slut men misströsta inte, det är nu det är dags för alla roligheter. O-Event, Tomteparaden, Klubbfest, Skinkorientering och Lucia- och prisutdelningsfest, KM mm är planerade och alla datum hittar du här!
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

9-11 november O-Event i Borås
Nattsprint, Down-hill sprint och Djurparkssprint och utöver det äventyrsbana och badhus samt övernattning, där har ni programmet i stora drag. Man kan välja att springa en, två eller tre dagar och klubben ordar nerresa alla dagarna. Kontakta Ungdomsledarna för mer information.

20 november Klubbmöte i Petersburg kl 19.30
Vi ska välja klubbdräkt och bestämma vad vi vill göra 2013. Bra om så många som möjligt kan komma och tycka till om både dräkt och klubbverksamhet, vi har ju liksom föreningen tillsammans :-).

22 november Natt KM vid Uddetorp kl 19.00
Om allt går som planerat arrangerar Gandvik den första Skaraborg By Night och i samband med den kör vi själva Natt KM.

24 november Dag KM och 85 års firande
Dagen inleda med KM i Istrums regi och till kvällen bjuds det in till klubbens 85årsfirande med mat, mingel, dans och underhållning i Skånings Åsakas bygdegård. Tider kommer inom kort.

2 december Tomteparaden
Gandvik har en egen vagn i tomteparaden och alla som vill är välkomna att gå/åka med. Samlingen är vi Teglaskolan ca 15 min före tomteparaden börjar (15 eller 16?)

8 december Skinkorientering
Årets Skinkorientering kommer hållas i Ardala. Start mellan 10-11. Alla kan vara med, man springer valfri bana och gissar sin egen tid. Bäst gissning vinner skinkan.

9 december Lucia- och prisutdelningsfest
Ett av årets riktiga höjdpunkter. På Gällkvistskolan (matsalen) blir det luciatåg och prisutdelningar samt bildspel och lotterier. Vi kommer även ha utprovning av nya klubbdräkten. Vi börjar kl 15, men för alla som vill gå med i Luciatåget är det samling 14.15.

25 december Juldagsdistansen
Kom med och skumpa bort lite julmat på ett av klubbens mest traditionstyngda träningspass. Kl 10 vid Petersburg samlas vi och sedan väljer man själv hur långt man vill springa (eller gå...)

Med reservation för förändringar av tider, platser och innehåll... Håll utkik efter mer information på hemsidan.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info