Hoppa till sidans innehåll

Gandvik/Umeå 107:a 25-manna!!!!!

10 OKT 2011 09:06
Årets 25-manna arrangör drabbades av stora problem under tävlingens 4:e sträcka seketariatsmässigt, vilket har resulterat i att än finns ingen officell resultatlista och många lag svävar i ovisshet om man är godkänd eller inte, däribland Gandvik/Umeå. Vi har fått en placering - 107:a otroligt bra!!!!
  • Skapad: 10 OKT 2011 09:06

Här finns våra tider uträknade ifrån vårt eget schema o uppskrivna växlkingstider.

Här finns de nya preliminära resultaten!

Vad problemen bestod i är i nuläget inte helt klart men det spekuleras i att arrangörens val att bara köra två gafflar i stället för fyra inte kunde hanteras av det administrativa systemet. Ett annat rykte är att en enhet fallerat i skogen. I vilket fall verkar det som att en stämpel saknas i en av våra Gandvikslöparesbrickor men det har varit problem med den aktuella kontrollen - vi får avvakta o se. Lite surt på en annars bra tävling.

Men vi borde blivit runt 130 vilket är mycket bra så även om ett officiellt resultat saknas får vi vara mycket nöjda med insatsen.

Årets Gandvikslag förstärktes i kombination med IFK Umeå. Samuel Andersson tog föredömligt hand om första sträckan och var bra med in. Han växlade ut till klubbkompisen i Umeå, Lukas Pettersson som sprang än bättre och in för andra växel låg laget på 21:a plats knappt 3 min efter täten.

På de följande parallella sträckorna sprang vi totalt sett väldigt jämnt. De minuters spridning uppkom under de två första parallellsträckorna sprang Umeås tredje löpare, Erik Lind, in på Gandvikarna under sträcka 5.

De avslutande sträckorna sprangs av Jesper Lindström, Magnus Södervall och Helena Södervall.

Vi var före de flesta lokalkonkurrenterna imål men Falköpings Sara Hagström, lyckades passera vår Helena på den sista sträckan och var såleddes några placeringar före.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info