Hoppa till sidans innehåll

Gandviks årsmöte 2013 avklarat

26 FEB 2013 08:50
Måndag 25 feb hölls Gandviks 86:e årsmöte. allt gick lugnt o fin och smörgåstårtan smakade riktigt bra! ca 20 medlemmar deltog. Stort tack till Sparbanken för fint värdskap i deras lokaler!
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

Sedvanliga förhandlingar hölls. Mötesorrförande Hans Andersson ledde mötet galant. Ett bra år för klubben verksamhetsmässigt. Ungdomsverksamheten har tagit ytterligar ett kliv framåt och ett antal föräldrar är också med i verksamheten på olika sätt. Ekonomisk var det också ett bra år där vi har gjort stora investeringar både i Öglundastugan (alla fönsterbytta) och inköp av nya 100 nya sportidentenheter. så tack vare våra arrangemang, bidrag från kommunen mm så blev resultatet bara minus 57000 kr men som sagt - då har vi satsat för framtiden.
Stora frågan var annars kassörsfrågan som dock löstes på mötet. Anne-Marie Tiveljung går in under ett år och tar den uppgiften (stort tack A-M!) Styrelsen får ett år på sig att hitta en ny kassör. Vi ska även gå över till e-bokförening för att förenkla.

Övriga i styrelsen blev: Hans Andersson (ord), Magnus Dahlin, Magnus Södervall, Kurt Stenberg, Erik Hellsvik, PA Furusköld, Magnus Sundmark.

Skribent: Magnus Södervall

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info