Hoppa till sidans innehåll

Gandvik tävlingens bubblare på Gudhems Medeldistans

15 APR 2013 10:47
Det är på Västergötlands OFs hemsida som IK Gandvik omnämns som tävlingens bubblare, och detta för att klubbens duktiga ungdomar sprang ihop så många poäng att det räckte till en fjärdeplacering på deltävlingen.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

-Sensationellt bra, säger ungdomsledare Magnus Södervall, verkligen kul att vi är på gång med ett rejält ungdomsgäng igen.

Det är alltså i Västergötlands OFs ungdomsserie Westgota Cup som föreningens ungdomar kan springa vissa deltävlingar och samla ihop poäng till föreningen. Gudhems tävling var den tredje deltävlingen i år och Gandvik lyckades alltså samla ihop fjärde mest poäng bland alla klubbarna i Västergötland. I totalsammanräkningen klättrade också klubben till en sammanlagt femte plats. 31 och distriktets 54 klubbar har nu poäng i serien.

Det finns också en sammanräkning där de åtta högsta poängen per deltävling räknas. I den sammanräkningen ligger Gandvik på en finfin 10:e plats efter de tre inledande deltävlingarna.

Serien innehåller också en individuell smmanräkning per tävlingsklass D/H 10 - D/H 16 och där har faktiskt  Gandvikstjejen Wilma Lindqvist tagit ledningen i klassen D10 i och med sin seger vid Gudhems tävling.

Läs nyheten på VOFs sida och titta på hela poängställningen.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

 



 

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info