Hoppa till sidans innehåll

Jämn Gandvikskamp på Skaraborgskavlen

18 SEP 2010 18:58
Det var en otroligt hård och jämn kamp om att bli bästa Gandvikslag vid årets Skaraborgskavle.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

Gudhems IF stod för arrangemanget vid årets Skaraborgskavle och det var med ett nytt koncept de hade bjudit in till tävlingen. För detaljer om det kan ni kolla på Gudhems hemsida.

Gandvikarna hade tre lag med i huvudklassen och det var en otroligt jämn och spännande kamp melan första och andralaget om att bli bästa Gandvikslag. I förstalagen sprang Joel Andersson första sträckan och gjorde en stabil insats men fick ändå se sig besegrad av storebror Manne som sprang för andralaget. 2.40 skiljde dem åt vid växling.

På den andra sträckan skickade Joel ut Jesper Lindström och Manne skickade ut sin son Filip. Jesper sprang lite snabbare än Filip men hann inte riktigt ikapp, vid växling ut på den tredje och sista sträckan skiljde fortfarande drygt en minut till andralagets fördel.

Ut på den sista sträckan sprang alltså Jenny Furusköld för lag två och Helena Södervall minuten efter för lag ett. När tjejerna nådde målet var dock placeringarna ombytta. Helena hade passerat Jenny och lag ett kom imål som 10:a meden andralaget blev 11:a. gandviks tredje lag blev 15:e

Vi hade också lag i propagandaklasen och i HD12 kavlen och där var det i HD12 det gick bäst. Gandviks laget sprang bra och blev finfina treor. Härligt!

Fullständiga resultat finner ni här.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info