Hoppa till sidans innehåll

Magnus dubbel Skaraborgsmästare

04 OKT 2010 08:36
Klubbens nyaste Magnus, Magnus Dahlin, slog till ordentligt under helgens tävlingar och kan nu titulera sig Skaraborgsmästare i både natt och långdistans.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

Magnus Dahlin (får rätta mig om jag har fel...) började orientera tillsammans med sina barn Amanda och Oskar när Gandvik körde Expedition Skogsmark våren 2009, dvs för ca ett och ett halvt år sedan. Med idogt tränande, deltagande på klubbens träningar och sedemera allehanda tävlingar har Magnus börjat få bra kläm på det här med orientering, vilket alltså resulterade i en dubbelseger i klassen H35 under den gångna helgen.

Skaraborgs Natt arrangerades av OK P4 i fredags kväll och förutom Magnus seger blev det också seger i H50 genom Erik Hellsvik.

Skaraborgs lång arrangerades av Tibro OK poch även där var det ytterligare en Gandviksseger. Denna gång genom Andreas Brag i klassen H18. Emellertid får det räknas lite inofficiellt då det endast var Gandvikslöpare i klassen och det därför inte räknas som mästerskapsklass. Tvåa var Joel Andersson och trea Henrik Sjöberg.

OK Skogsstjärnan arrangerade en medeldistans på lördagen också. Där var det ännu mer framgångar och även då blev det Dahlin i topp. Denna gång var det emellertid yngstingen Oskar Dahlin som vann sin klass, U1. Storasyster Amanda var 2:a i U2. Även Kerstin Hagström segrade i lördags, för hennes del i klassen D70.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info