Hoppa till sidans innehåll

Många prisade på luciafest

05 DEC 2010 18:28
Gällkvistskolans matsal invaderades av Gandvikare under söndagseftermiddagen. Evenemanget var naturligtvis den årliga Lucia- och prisutdelningsfesten. Klubbmästare fick sina plaketter och alla ungdomar fick medalj. Även delades de tre åtråvärda ungdomspriserna ut. Sedan kom ju tomten på besök också...
  • Skapad: 05 DEC 2010 18:28

Först ut på eftermiddagens program var luciatåget som i år bjöd på en rejäl omgång av luciasånger och julsånger. Riktigt härligt och stämningsfullt. Lucia för dagen var Linnéa Johansson som också stod för ett soloframträdande.

Magnus Sundmark hade med god hjälp av flertalet fotografer satt ihop ett bildspel från diverse Gandviksaktiviteter under det senaste året. Detta visades mellan fikat och tårtan.

Samtidigt såldes också 400 lotter, vilket gav klubben 2000 kr och en massa lyckliga vinnare av allt ifrån fruktkorgar till julgran (!).

Prisutdelningarna inleddes med Skink-OL som i år vanns av Filip Södervall, därefter följde putdelningar för poängpriset och klubbmästerskapen.

Därefter var det dags för de stora ungdomspriserna. Olles pris för bästa prestation tilldeleades i år Axel Johansson för sina grymma stafett insatser. Lennhags pris för idogt deltagande och gott kamratskap tilldelades Filip Södervall och priset till bästa ungdom gick i år till Joel Andersson. Samtliga väl värda sina priser!

Sedan var det ju också medaljutdelning till alla ungdomslöpare. Inte mindre än 26 ungdomar fanns på plats för att motta sina medaljer. Ett riktigt härligt gäng med framtiden för sig!

Efter det knackade tomten på dörren och han hade säcken full av godispåsar till alla barn!

Tillställningen avrundades med avtackning av dem som gjort insatser för själva festen och sedan även en del information om framtida aktiviteter.

Magnus Södervall, avrundade från scenen tackade för dagen.

Skribent: Magnus Sundmark

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info