Hoppa till sidans innehåll

Nattorientering på ungdomsavslutningen

11 OKT 2012 09:01
Årets avslutande ungdomsträning genomfördes under onsdagskvällen den 10 okt och det var nattorientering som stod på programmet.
  • Skapad: 11 OKT 2012 09:01

På bilden: Emilia och Elsa ger sig ut i skogen.

Drygt 30-talet unga Gandvikare (och några ledare och föräldrar) samlades vid Petersburg kl 18.00. Där förseddes alla med pannlampor av olika slag innan det bar iväg till startplatsen som förlagts någon kilometer väster om Petersburg.

Fyra banor stod till buds och längderna var från knappt två kilometer till dryga tre. De mindre barnen sprang företrädelsevis i par medan en del av de lite äldre  prövade utmaningen på egen hand.

Genomgående var det rysligt snabba ungdomar under träningen och kanske var det just mörkret som snabbade på springet i benen något.

Efter genomförd träning bjöds det på korv inne i klubbstugan och en genomgång av vilka aktiviteter som följer närmast, för även om ungdomsträningarna är slut för den här gången finns det massor med roligheter att vara med på i klubben i alla fall.

Kommande aktiviteter med IK Gandvik

9-11 nov O-Event.
Sprinthelg i Borås fre-sön, var med en, två eller tre dagar. Söndagen är det ZooOL, orientering inne på Borås djurpark. Anmälan snarast till undertecknad.

2 dec Tomteparaden.
Gandvik har egen vagn på tomteparaden och alla som vill får gå, springa, åka med. Samling ca 16.00, se hemsidan.

8 dec Skinkorientering i Ardala.
Start mellan 10-11. Alla kan vara med, man gissar sin tid på den bana man ska springa och bäst gissning vinner en julskinka.

9 dec Prisutdelningsfest med Luciatåg.
14.15 på Gällkvistskolan för alla som ska gå med i Luciatåget. 15.00 börjar det sedan. Förutom luciatåg blir det bildspel, fika, lotterier och prisutdelningar. Ta med hela familjen!

2-6 jan Skidläger i Harsa.
Åk med på Gandviks populära skidläger. Inbjudan finner du inom kort på Gandviks hemsida.

Övrigt             

MER-träning, tisdagar 18.05 från Petersburg.
För er lite äldre ungdomar och föräldrar så är denna träning perfekt. Vi blandar löpning med hopp, styrka, spänst och intervaller på ett sätt så att verkligen alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar.

Januari till mars/arpil
Med lite vinter under vintermånaderna planeras att köra några gånger med skidträning. Utan snö kan det säkert bli något annat bus vid några tillfällen. Håll er upp daterade via Gandviks hemsida www.ikgandvik.se och anmäl er gärna till nyhetsbrevet som finns i toppmenyn.

Vi räknar med att starta ungdomsträningen igen i slutet av mars 

Frågor kontakta Magnus Södervall, 010-4764141, This is a mailto link

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info