Hoppa till sidans innehåll

Ny motionscentral i Petersburg

01 APR 2011 11:20
Äntligen! Ett lika överraskande som positivt besked kom från Skara kommun då de beslutat att uppföra en ny anläggning ute i Petersburg. Gandvik har under ett par års tid lobbat för och arbetat med förslag för att få till en upprustning eller nybyggnation ute vid Petersburg och nu ser det ut att bli verklighet.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

Det är i samband med att ansvaret för fastigeheten flyttas från tekniska kontoret till Intraprenaden för Vilan som som finansiering av en ny motionscentral blir möjlig.

- Det här är något som vi arbetat för under en längre tid och det ska bli otroligt kul att sätta spaden i jorden ute vid Petersburg för att skapa en helt ny friluftsgård där för Skaras invånare att nyttja och njuta av, säger Camilla Andersson, verksamhetschef på Vilan.

Den nya fastigeheten ska, i enlighet med Gandviks tidigare förslag, inrymma lokaler för fler föreningar än Gandvik. Det blir även plats F&S som också kommer att driva det fik som kommer att finnas.

Ute i Petersburg finns nu ritningar på den nya fastigheten uppsatta och det går också att läsa mer om planerna där. Tanken är att arbetet ska påbörjas så snart som möjligt och stå färdigt redan till hösten.

Skribent: Magnus Sundmark

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info