Hoppa till sidans innehåll

Orienteringens digitala värld

15 NOV 2011 12:08
Tekniska lösningar för allahanda orienteringsrelaterade fenomen växer fram som om de vore svampar i den septemberblöta höstskogen. Gandvik vill som förening inte vara sämre än att vara med och plocka av godsakerna och koka ihop en väldoftande och välsmakande gryta på sin egna lilla kammare. Därför söker vi efter ett par personer som vill ta hand om den administrativa delen av Idrottonline.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

Västergötlands OF erbjuder alla orienteringsklubbar i distriktet ett unikt tillfälle att komma på bana med de administrativa delarna i Idrottonline, det som nu är hela idrotsssveriges verksamhetssytem. Idrottonline innehåller i nuläget digitaliserade funktioner för LOK-stödsredovisning och lärgruppshantering likaså sköts ansökningar och redovisning av idrottslyft via systemet. Även vårt tävlingssystem Eventor hämtar data från idrottonline.

Det första steget för att nå framgång med användandet av de möjligheter som systemet erbjuder är emellertid ett välanpassat och uppdaterat medlemsregister i Idrottonline och det är just det som det första utbildningstillfället som VOF erbjuder tar upp.

För Gandviks räkning vore det mycket bra om ett par, tre personer ville och kunde åka till det första utbildningstillfället. Tiden som gäller är kvällen den 28/11 och sista anmälan är den 21/11. Klubben står naturligtvis för kostnaden

Är det här en uppgift som du tycker låter spännande?

"Japp, det är ju klart att jag vill hjälpa Gandvik att ta ytterligare ett steg in i den digitala världen för att underlätta administrationen som med stor sannolikhet bidrar till ökade resurser hos SISU och med LOK-stöd"

Kontakta Magnus Sundmark, 0706-779806, snarast. Dock senast den 20/11.

Läs mer om utbildningarna på VOFs hemsida

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info