Hoppa till sidans innehåll

På G i Gandvik

21 SEP 2010 10:48
Under gårdagskvällen hade klubbstyrelsen möte och det var en hel del punkter att behandla.
  • Skapad: 21 SEP 2010 10:48

Inledningsvis diskuterades klubbens ekonomi som för året torligen kommer visa ett negativt resultat. Det har emellertid redan kalkylerats med då vi investerat stora pengar i våra nya kartor.

Vidare utvärderades årets arrangemang och överlag kan vi vara nöjda med våra insatser. En särskild utvärderingsträff gällande GM planeras in tillsammans med Lidköping. Vid det tillfället ska vi också prata om DM-helgen vi ska arrangera tillsammans 2011.
Vi pratade också om våra påsktävlingar 2011 och en ny satsning på Five-O kommer vi vara delaktiga i. Konceptet Five-O togs fram för påsktävlingarna i år men genomfördes aldrig då tävlingarna blev inställda. Five-O är en tävling i tävlingen för 14-16 klasserna under de fem tävlingarna i gamla påsk i väst.

Ungdomsverksamheten var också på agendan. För närvarande har vi ett nytt ungt gäng som är flitiga, duktiga och intresserade som tränar på onsdagarna. Ambitionen är att bedriva bra verksamhet större delen av året och behålla de vi har samt en gång om året rekrytera nya ungar. Föreningen har också en tanke om att försöka vidga ungdomsledarstaben under kommande vinter (utbildnings-) halvår.

Orienteringkommittén rapporterade om de aktiviteter som genomförts, såsom Spring Cup, Herrmatch, POL, sommarfest, DM-kavle, Skaraborgskavle mm och gick även igenom lite kring planerna fram över. Fn har vi träning på tisdagar i den sk Höstserien där blandas OL-träningar, med div KM och löpträningar. vad som gäller för respektive tisdag framgår av hemsidan. Även träningsplaneringen för vinterhalvåret finns det en plan för.
Vidare meddelades också att Dag-KM fick ställas in pga för få anmälda. Emellertid kommer ett nytt försök göras under hösten vilket också presenteras på hemsidan.

Nästa styrelsemöte blir den 8 nov och den 15 nov har vi klubbmöte med funktionärsval och då är alla medelemmar hjärtligt välkomna!

Ovanstående var kanske inte riktigt allt som behandlades men en hel del iaf.

 

Skribent: Magnus Sundmark

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info