Hoppa till sidans innehåll

Rapport från klubbmötet 20 nov

22 NOV 2012 09:08
På tisdagskvällen den 20 november samlades ett gäng Gandvikare i Petersburg för klubbmöte/funktionärsvalsmöte. Här följer en kort sammanfattning av vad som dryftades.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2013 10:53

Inledningsvis informerades samlingen om kommande aktiviteter och vinterns planerade träningar, samt att extra påminnelse gjordes kring vår Pris- poch luciafest den 9/12 och det planerade Skidlägret i början av januari.

Vidare diskuterades föreningens verksamhet i stort och materialet från Gandvik 2.0 föredrogs.

Sedan var det dags för funktionärsval och där var det valberedningen som tog i taktpinnen. Föreningen kommer i princip går runt på tre grupper 2013. En rekrytera & behålla där bl a ungdomsverksamheten och Naturpass mm återfinns. En Kart och arrangemangs grupp som sköter allt kring just kartor och arrangemang (!) och en Stöd och Service grupp som sköter mycket av allt annat, som fastigheter mm. Vidare återfinns även en POL-grupp, som har hand om pensionärsorienteringarna och en Trivselgrupp som har hand om Sommarfest och Pris-och luciafesten i organisationsbilden.

Avslutningsvis röstade sällskapet på ett antal olika utformningar för vår nya klubbdräkt och det urvalsförfarandet kommer fortsätta den 8-9/12.

Möjligen missar jag några saker som togs upp under kvällen men då är det mycket välkommet att nedan göra tillägg som kommentarer.

Det var, i det hela, en bra kväll för Gandvik och vi ser nu fram emot ett grymt roligt orienteringsår 2013!

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info