Hoppa till sidans innehåll

Skink-OL och Luciafest genomfört!

12 DEC 2011 09:50
Vilken härligt eftermiddag det blev sön 11 dec i Gällkvistskolan. Vi fyllde hela matsalen med nya och gamla orienterare, föräldrar, syskon mm. Drygt 75 personer totalt. På lördagen i Petersburgs så var det Emilia Lindström som knep årets Skinka!
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:31

Om vi börjar med Skink-ol på lördagen som Filip Södervall klurigt arrangerade så var alltså Emilia Lindström endast 1 sekund ifrån sin gissade tid - stark gjort. Helena Södervall var 14 sek och A-M Holmström 27 sek, hårt värre i toppen. Knappt 20 deltagare. De längre banorna hade ju lite tillkrånglad karta plus att det gällde att svara rätt på ett antal frågor för att hitta rätt nästa kontroll. Kul när en av våra ungdomar lägger ner stor energi på att fixa arrangemanget - även om det är mycket så här års så borde kanske några till dykt upp just för att det var en av våra yngre som fixade allt.... Resultat o bilder kommer strax...

 

Söndagens prisutdelning blev en riktig fest. Vi inledde med att minnas vår Arnold Berggren som gick bort under veckan. Det följde av ett stämningsfullt luciatåg där där Elin var lucia, Filip, Kajsa och Stina bjöd på blåsintrument. Ett bildspel signerat M Sundmark visade gandvikare i slitstudie från årets som gått - mycket proffsigt!

KM- och guld-medaljer delades ut till välförtjänta. Våra ungdomspokaler gick till:

Olles pris / bästa prestation: ungdslaget på 10-mila (Axel o Linnea Johansson och Alice o Filip Södervall)

Anders Lennhags pris 7 kamratskap o kämpaanda: Elin Larsson Lood

Gustav Lundéns pris / Bästa Ungdom: Jesper Lindström

Årets Gandvikare: Lennart Gustavsson. Han har bla i 34 år tagit hand om Petersburg.

Efter att alla ungdomar fått sina medaljer och tomten kommit på besök så gick vi alla hem med förhoppningsvis ett leende på läpparna! Bilder kommer även här.

Skribent: Magnus Södervall

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info