Hoppa till sidans innehåll

Spring Cup avgjort

31 MAJ 2018 16:49
Sprint stod på agendan och Lidköpings VSKs Ungoteketgäng för arrangemanget när Gandvik Spring Cup avgjordes under onsdagskvällen den 30/5 ute på Råda mosse.
...och det blev nästan onödigt spännande slutstrid.
  • Skapad: 31 MAJ 2018 16:49

Den delvis kluriga banläggningen ställde till det så pass att en del av våra deltagare passerade ett förbjudet område. Juryn har sammanträtt och beslutet för åtgärd blev tidstillägg med två minuter istället för diskvalifisering och därmed erhåller alla deltagare poäng utan större omkastningar i resultatlistan.

I totalen lyckades därmed Mikael Pettersson hålla undan trots att han drabbats av tidstillägget. Med ynka två sekunders mariginal knep han en 23 poängare vid sista deltävlingen och segrade därmed med en poäng före Alma van Oosten och Elsa Södervall som delade andra platsen.

Prisutdelning sker i samband med Gandviks Sommaravslutning i Öglunda på eftermiddagen den 10/6. Pris till alla topp 10 är det tänkt.

Totalt var det 46 Gandvikare som sprang minst en deltävling vid årets GSC. Fullständig resultatlista finns på GSC-sidan och resultat från sista deltävlingen finns på  EVENTOR (dock utan korrigering för tidstillägg)

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info