Hoppa till sidans innehåll

Tre 360 tävlingar och resa

13 APR 2015 09:16
Nu är vårsäsongen för oss orienterare som hetast. För Gandvik som förening stundar också vårens tre prioriterade tävlingar, Gudhem den 26/4 och Ulricehamn 2/5 och 3/5. Till Ulricehamn ordnar vi även klubbresa för ungdomarna.
  • Skapad: 13 APR 2015 09:16

Var och varannan dag finns det goda möjligheter att leta skärmar i någon närbelägen skog. Är det svårt att välja vad man ska åka på föreslår Gandvik att vi tillsammans försöker prioritera tre närstående tävlingar, vårens 3-60 tävlingar!

26/4 Gudhems medeldistanstävling.
En vanlig tävling på väldigt behagligt avstånd från Skara. Notera att alla, ALLA, kan vara med på tävlingen. Det finns alternativ för samtliga Gandvikare att vara med och springa!

Sista dag för föranmälan till tävlingen är den 19/4 och anmälan sker på Eventor.
Saknar du inlogg på Eventor eller är osäker på hur anmälan går till kontaktar du ansvarig ledare. Det går också att anmäla sig på plats om man vill springa i U-klasser eller inskolning. För än mindre syskon finns knatteknat!

Tävlingen är årets första deltävling i Västergötlands OFs ungdomsliga, Team Sportia League, som vi gärna vill satsa lite extra på.

2-3/5 Ulricehamns långdistans och medeldistans
Till Ulricehmans tävlingar ordnar vi bussresa och övernattning tillsammans med grannklubben Lidköpings VSK.

Precis som Gudhems tävling ingår dessa två i Team Sportia League så det är väldigt bra om vi är väldigt många ungdomar! 

Inbjudan finner ni här och anmälan ska göras till This is a mailto link, senast fredag den 24/4. Skriv i mailet vilka som ska åka buss (vuxna/barn) , bo över, om det är någon specialmat som behövs mm. Ange även om ni anmäler er själva i Eventor eller om ni vill bli anmälda av ledarna.

Vill man inte åka med på resan går det naturligtvis bra att åka ner på lördagen och/eller söndagen i egen bil också. Gemensam avresa för detta ordnas också.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info