Hoppa till sidans innehåll

Var en Gandviksfunktionär 2014!

28 JAN 2014 08:41
För att genomföra klubbens tre stora arrangemang och en del av de mindre behöver vi bli fler i föreningen som vet vad arrangörskapet innebär och innefattar. Nu när vi har vinter och det inte är tävlingssäsong har vi för därför avsikt att försöka förbereda oss inför de arrangemang vi ska ha 2014. Med start den 3/2 kör vi därför en "så funkar det" för alla funktionärer i föreningen som vill veta mer. Hoppas att du är en av dem! Välkomna!
  • Skapad: 28 JAN 2014 08:41

Gandvik är en van arrangörsklubb som årligen arrangerar tre nationella tävlingar och en rad mindre arrangemang. Till dessa behöver medlemmarna sluta upp för att genomförandet ska vara möjligt. Nu startar vi en funktionärsintroduktion för att fler ska få möjligheten att lära sig hur arrangemangen går till och vad som behöver göras.

Vi ska göra detta genom att träffas regelbundet under senare delen av vintern.

Första träffen är i Petersburg den 3/2 klockan 19.00-20.30

Vi önskar att alla ni som kan tänka er att vara med och hjälpa till på ett eller annat sätt, vid ett eller flera tillfällen kommer med på våra träffar.

Vi ska gå igenom vad det är för olika saker vi gör inför, under och efter de tävlingar vi arrangerar.

Vi behöver verkligen bli fler som hjälper till med flera led av arrangerandet och det finns mycket man kan bidra med. Det behövs inga kunskaper om orientering , intresse för sporten räcker gott.

Hjärtligt välkomna .

Styrelsen.

Skribent: Magnus Sundmark

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info