Hoppa till sidans innehåll

Vintertid är mötestid

18 NOV 2014 20:28
Under kort tid har Skaraborgsklubbarnas möte, kretsmötet i västra Skaraborgskretsen och föreningens egna medlemsmöte med funktionärsval avhandlats. En del beslut är fattade och planeringen av 2015 har fått ett skal.
  • Skapad: 18 NOV 2014 20:28

Skaraborgsklubbarnas möte hölls i Istrums nya idrottshall i Istrum den 3 november. Gandvik representerades av Hans Andersson och Magnus Dahlin. Under kvällen avhandlades en hel del om tävlingar, tävlingsstatistik och tävlingsprogram framöver och även en del om Skaraborgsmästerskapen. Västergötlands OF var också på plats och informerade om förbundets verksamhet.

Två av de mer verksamhetsnära besluten som togs gällde vinterns Skaraborg by night program och även ett initiativ från OK Skogsstjärnan om gemensamma vinterträningar hela vintern.

Skaraborg by night 14/15
20/11 Gudhem
4/12 Falköpings AIK
18/12 IF Hagen

8/1 Istrums SK
22/1 IK Gandvik
19/2 Lidköpings VSK
3/3 Ryda SK
17/3 OK Klyftamo 

Kretsmötet
Lidköpings VSK stod som värd för årets kretsmöte i den västra Skaraborgskretsen där Gandvik ingår. Även denna gång representerade Hans Andersson Gandvik och han hade även ytterligare en klubbmedelm med sig. Vem är dock oklart för skribenten i skrivande stund...

Mötet avhandlade kretsmästerskap, samverkan och kretstränarträningar samt en del annat. Nedan förljer ett utdrag ur protokollet med fastställda datum. Det framgår också vilka kretsarrangemang Gandvik ska arrangera under nästa år.

Dammatch/Herrmatch
21/4 Herrmatch Lidköpings VSK
12/5 Dammatch Istrums SK

Kretskavle
13/8 IK Gandvik

Kretssprint
2/6 Ryda SK

Klubbmästerskap
Inget gemensamt beslut togs gällande ett gemensamt klubbmästerskap 2015. Ett datum på förslag var 20 augusti. 

Femkvällars
Beslutade datum
30/6 OK Klyftamo
2/7 Lidköpings VSK
7/7 IK Gandvik
9/7 Främmestad
14/7 Ryda SK

Läs hela kretsmötesprotokollet här.

Till sist, föreningens egna medlemsmöte med funktionärsval för 2015. Det hålls i Petersburg den17/11 och förutom funktionärsvalet som avslutade mötet avhandlades en genomgång av nästa års arrangemang samt en punkt om utbildningsmöjligheter och utbildnings/fortbildningsbehov.

Det ska också sägas att mötet inleddes med "nyinvigning" av kontoret och samlingslokalen som under de senaste veckorna genomgått en rejäl storstädning, ledd av Ann-Marie Tiveljung och Ingrid Tengeland. Stort tack till dessa för den insatsen.

Gällande funktionärsvalet finns hela listan på en egen sida under "Om Gandvik"
Direktlänk här!

Notera att den inte innehåller någon arrangemangsorganisation för våra tävlingar utan sådana utarbetas av det som kallas KATT-gruppen. 

Skribent: Magnus Sundmark

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info