Hoppa till sidans innehåll

Läger 9-10 juni, 10-14 år

20 MAJ 2018 22:23
Den 9-10 juni är det läger för ungdomar mellan 10 och 14 år. Lägret börjar med träning i Petersburg och sen åker vi till Öglundastugan Anmäl er så snart som möjligt dock senast onsdag den 6 juni.
  • Skapad: 20 MAJ 2018 22:23

Snart är det dags för läger igen! Lägret är för alla Gandvikare mellan 10 och 14 år. Det kommer att vara lördag och söndag den 9 till 10 juni. Vi kommer börja med träning i Petersburg och sedan åka bil till Öglundastugan, När vi kommit fram till Öglundastugan finns det möjlighet att antingen duscha eller bada. Och under dagen kommer vi göra massor med roliga aktiviteter. När vi vaknar nästa morgon kommer vi köra ett till träningspass i närheten av Sommarland. Om ni är intresserade ska ni lämna in lappen eller kontakta Magnus Sundmark eller Johan Käll. Lappen finns i Petersburg och lämnas ut på onsdagsträningarna.

Lägret är ordnat av Hjalmar, Dea och Tuva som har varit med i Ungoteket under hösten, vintern och en bit in på våren. Det är en kurs för ungdomar över 14 år som vill lära sig att skapa orientering. Till exempel vara med och hjälpa till i klubben, lära sig rita egna kartor eller bara lära sig massa mer om hur det är att vara ledare.

Vi skulle behöva hjälp av era föräldrar med matlagning och skjuts så vi är tacksamma om så många som möjligt kunde anmäla sig som frivilliga. Vi kommer behöva skjuts på lördagen när vi ska från Petersburg till stugan samt på söndagen behöver vi hjälp till och från träningen.

Packlista och saker som kan vara bra att ha med:
Sovsäck eller täcke och påslakan, örngott, underlakan, underkläder, träningskläder för två stycken pass, badkläder, pyjamas eller något att sova i, regnkläder om det behövs, necessär (tandborste, tandkräm mm.) och ett extra ombyte.

Magnus nummer: 0725447736
Johans nummer: 0761125335

Skribent: Johan Käll
E-post: Adressen Gömd

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info