Hoppa till sidans innehåll

Stafetter i plural

10 AUG 2021 18:32
Det börjar röra på sig i orienteringsskogen igen efter pandemilättnaderna som kommit under sommaren. I augusti och september väntar flera tillfällen. Hoppas det är många som vill vara med och delta!
  • Uppdaterad: 10 AUG 2021 18:32

Japp, för att vi ska anmäla lag till de olika stafetterna behöver du som vill vara med visa ditt intresse genom att göra en kommentar här nedan.

Och... JA, du är alltid välkommen att vara med i ett lag för Gandvik (oavsett form, ambition, rutin, fart eller fläkt...), så tveka inte utan haka på, det är bara kul!

Vad erbjuds då? Nedan radar vi upp det...

24 augusti - Kretsstafett
Tisdag kväll i Skara, vi själva som arrangerar. Det finns en damklass och en herrklass samt en DH12-klass. En sträcka i respektive klass kan springas av fler än en löpare vilket gör att ALLA verkligen kan vara med! Det här är också ett mycket bra (nästan obligatoriskt...) tillfälle för alla 25-manna intresserade löpare att delta!
SISTA DAG för din anmälan i kommentarsfältet nedan är måndag 16 augusti. 
Inbjudan och tävlingen i Eventor

26 augusti - Herrmatch
Torsdag kväll och Klyftamo arrangerar i finfina marker. Här kommer alla herrar från ca 13 år i fråga när det gäller start. Tävlingen sker genom gruppstart med ett handikappsystem utifrån ålder och första klubb med 10 löpare i mål vinner matchen mot övriga kretsklubbar.
Inbjudan och tävlingen i Eventor OBS! Notera att du till just den här tävlingen anmäler dig själv i Eventor! Använd länken här ovan!
SISTA DAG för din anmälan DIREKT i Eventor är söndag 22 augusti. 

1 september - Skaraborgsstafett
Onsdag kväll i Hjo. Tre klasser erbjuds. Öppenklass, som är huvudklass och där det är lite regler om sammansättningen, Propagandaklass där vem som helst får springa vilken sträcka som helst och dessutom en DH12 klass för de yngre barnen.
SISTA DAG för din anmälan i kommentarsfältet nedan är söndag 22 augusti. 
Inbjudan och tävlingen i Eventor

5 september - DM stafett
Söndag förmiddag i Vänersborg. Till den här stafetten görs lag utifrån ganska vanlig åldersfördelning. Tre sträckor i varje klass men med möjlighet att vara fem löpare. Det finns alltså klasser för barn, ungdom såväl som för de vuxna och äldre. 
SISTA DAG för din anmälan i kommentarsfältet nedan är lördag 28 augusti. 
Läs mer om klasser och upplägg i inbjudan på Eventor

SÅ...
Det du behöver göra är alltså... att i kommentarsfältet nedan ange vilka stafetter du vill vara med på så ska vi försöka sätta ihop så många Gandvikslag som det bara är möjligt!

Till 25-manna i Stockholm den 9/10 har Gandvik redan anmält ett lag utifrån det inkomna intresset från tidigare i sommar. Mer om denna tilldragelse kommer i senare skede och behöver inte anmälas här nedan, utan görs senare. 

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info