Hoppa till sidans innehåll

Branden i Petersburg - medlemsmöte 12 juni

19 JUN 2022 20:38
Föreningen hade ett medlemsmöte söndagen den 12 juni med anledning av branden i Petersburg. Anteckningarna bifogas och under mötet gjordes även en utvärdering av Sommarlands Sprinten.
  • Skapad: 19 JUN 2022 20:38

Sammanfattningsvis påbörjas nu 3 olika processer i föreningen. Den första handlar om att sammanställa en komplett inventarielista för allt som brunnit upp i Petersburg. Vi välkomnar alla medlemmar att dela med sig av kännedom om föremål och värde. Främst ska denna lista användas för att skickas till försäkringsbolaget.

Den andra processen som påbörjas är att införskaffa det allra nödvändigaste till föreningen. Vi har beslutat att införskaffa skärmar, en uppsättning till tävlings/tränings administration samt ett klubbtält och en klubbvimpel.

Den tredje proceesen som påbörjas är att en arbetsgrupp för återuppbyggnad/ny lokal har bildats. Ordförande Anna Andersson, Magnus Ahlgren, Magnus Sundmark och Tina Hellsvik ingår i gruppen.

Det beslutades också på mötet att medlemmarna ska hållas informerade vid hemsidan om vad som händer kopplat till branden. En särskild flik med denna information kommer skapas. Så fortsätt hålla utkik på hemsidan!

Här finns anteckningarna från medlemsmötet:

Skribent: Helena Södervall
E-post: This is a mailto link

orienteringskurs_hero-banner_instastorie.jpg

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info