Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset är avslutat med rekordmånga deltagare

17 SEP 2020 21:12
Intresset för Naturpasset har i år varit mycket stort. Drygt hundra kartpaket såldes under våren och sommaren, en fördubbling jämfört med för ett par år sedan.
  • Skapad: 17 SEP 2020 21:12

Vi inledde med ett Naturpasset med kontroller i terrängen söder om Petersburg men det stora intresset gjorde att vi valde att utöka och även sätta ut kontroller i områdena vid Uddetorp och Skaraberg. 

Naturpasset är ett paket med en karta över orienteringskontroller. Kontrollerna har funnits ute i naturen under hela sommarhalvåret och har kunnat besökas när som helst. Man väljer själv i vilken ordning man vill ta dem och om man vill gå eller springa. I år när många under coronapandemin valt att vara ute i skog och mark har Naturpasset och Hitta ut varit extra uppskattat.

Bland dem som lämnat in sina startkort har följande vunnit pris: Maria Rosengren, Eva Lindström, Noelia Johansson Vargas, Margareta Kraepelien Lundh, Kurt Andersson, Niklas Söderlund, Sigrid Hansson, Lars Winnerstam, Agneta o Carl Olof Engström och Ulf Östlund. Pristagarna har meddelats.

 

Skribent: Stefan Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: 051127126, +46104764141
E-post: This is a mailto link

Se all info