Hoppa till sidans innehåll

Veckans träningar v14

04 APR 2022 10:31
Denna vecka bjuder på allt från träningar, tävlingar och mer därtill. Varför inte åka på DM natt, kretsträning eller Gudhems vårtävling (första Prio-tävlingen!!) Häng med vettja!
  • Skapad: 04 APR 2022 10:31

Härlig vecka har vi lämnat oss och går in i en ny necka!

Just denna vecka finns följande i programmet:

Tisdag,
MER-träning från Petersburg kl 18.00. Uppvärmning och lite intervallöpning av något slag. Man väljer själv intensitet och ansträning utifrån önskan och ambition.

Kretsträning i Petersburg. För västra kretsen, ca 5 km söder om Skara. Det blir utmanande och rolig korridororientering!  info om kretsträningen 

Onsdag,
Ungdomsträning kl 18 i Stenumsvägen (vid Flianleden)

Fredag,
DM i Istrum. Med lampa, karta och kompass kan du anta utmaningen och springa en långdistans under kvälls/natt tid. Länk till tävlingen

Söndag,
PRIO! Vi har några tävlingar som vi i Gandvik satsar på att åka många på och här är den första priotävlingen. Vi samlas i Petersburg för att åka en samlad trupp till Gudhem för att springa den vackra vårtävlingen!
En medeldistans vid 10-tiden, akta fötter, rötter och stenar, för här blir det varierande framkomlighet och härlig kupering. Läs mer om vårtävlingen i Gudhem!

 

Kommande,

Nästa vecka är det påskvecka! Då finns ett tävlingspaket "härikring", Five-O, med fem tävlingar på fem dagar. Gandvik arrangerar själva den första, Häxjakten, på Skärtorsdagen, och sedan finns fyra tävlingar att springa. Läs mer på five-o-se.
24 april, prio-tävling i Hjo! 

Häng me´ vettja!!  #börjafortsätt!

Skribent: Anna Andersson
E-post: Adressen Gömd

Bokningsknapp Sommarland.jpg

 

  

 

 

 

  

Postadress:
IK Gandvik - Orientering
Tiveljung, Valhallagatan 9 B
53234 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info